intezeti_latogatas

Intézménylátogatási lehetőségek középiskolásoknak az SZTE TTIK Fizikai Intézetében

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet különböző programokat kínál mind a környékbeli, mind az osztálykirándulás keretében érkező iskolai csoportoknak.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézetben (6720 Szeged, Dóm tér 9.) szervezett látogatások keretében várjuk az érdeklődő környékbeli és osztálykiránduló iskolai csoportokat. A csoportok fogadásának feltétele egy előzetes regisztráció, amelyet követően az e-mail-ben kapott linkre kattintva az 'Adatvédelmi tájékoztató' megismerése és elfogadása után tudják megadni a laborlátogatáshoz szükséges adatokat.

Kérjük a kedves Tanár Kollégákat, hogy a regisztrációs felületen adják meg a csoport várható létszámát, évfolyamát és orientáltságát (pl.: fizika tagozatos vagy fizika fakultációs csoport, általános profilú osztály, stb.), illetve a látogatásuk tervezett időpontját, kollégáink pedig ezen információk alapján tudnak visszajelezni Önöknek az elérhető programokról.

Regisztráció

További kérdések esetén intézeti kapcsolattartónk:
Unghváryné Kerekes Arika intézeti ügyvivő szakértő
Tel: 62/544-120

Email: fizika.intezet@szte.hu

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.




Horvath_TamaraHorváth Tamara - TTIK, biológia mesterszak

2007-ben kezdtem el az egyetemet, azért pont Szegeden, mert nagyon jó híre van, illetve nagyon dicsérik az oktatást. Jó a fiatal társasági élet. Csak pozitív tapasztalatam vannak, sok emberrel lehet megismerkedni, nagyon kellemes csalódás volt az azóta eltöltött pár év. Az oktatás és a kutatás is világszínvonalú a TTIK-n, olyan ismeretekkel vérteznek fel bennünket, melyek birtokában jó eséllyel indulunk a munkaerőpiacon.



További hallgatói vélemények >>>