intezeti_latogatas

Intézménylátogatási lehetőségek középiskolásoknak az SZTE TTIK Fizikai Intézetében

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet különböző programokat kínál mind a környékbeli, mind az osztálykirándulás keretében érkező iskolai csoportoknak.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézetben (6720 Szeged, Dóm tér 9.) szervezett látogatások keretében várjuk az érdeklődő környékbeli és osztálykiránduló iskolai csoportokat. A csoportok fogadásának feltétele egy előzetes regisztráció, amelyet követően az e-mail-ben kapott linkre kattintva az 'Adatvédelmi tájékoztató' megismerése és elfogadása után tudják megadni a laborlátogatáshoz szükséges adatokat.

Kérjük a kedves Tanár Kollégákat, hogy a regisztrációs felületen adják meg a csoport várható létszámát, évfolyamát és orientáltságát (pl.: fizika tagozatos vagy fizika fakultációs csoport, általános profilú osztály, stb.), illetve a látogatásuk tervezett időpontját, kollégáink pedig ezen információk alapján tudnak visszajelezni Önöknek az elérhető programokról.

Regisztráció

További kérdések esetén intézeti kapcsolattartónk:
Unghváryné Kerekes Arika intézeti ügyvivő szakértő
Tel: 62/544-120

Email: fizika.intezet@szte.hu

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *