intezeti_latogatas

Intézménylátogatási lehetőségek középiskolásoknak az SZTE TTIK Fizikai Intézetében

Az SZTE TTIK Fizikai Intézet különböző programokat kínál mind a környékbeli, mind az osztálykirándulás keretében érkező iskolai csoportoknak.

Az SZTE TTIK Fizikai Intézetben (6720 Szeged, Dóm tér 9.) szervezett látogatások keretében várjuk az érdeklődő környékbeli és osztálykiránduló iskolai csoportokat. A csoportok fogadásának feltétele egy előzetes regisztráció, amelyet követően az e-mail-ben kapott linkre kattintva az 'Adatvédelmi tájékoztató' megismerése és elfogadása után tudják megadni a laborlátogatáshoz szükséges adatokat.

Kérjük a kedves Tanár Kollégákat, hogy a regisztrációs felületen adják meg a csoport várható létszámát, évfolyamát és orientáltságát (pl.: fizika tagozatos vagy fizika fakultációs csoport, általános profilú osztály, stb.), illetve a látogatásuk tervezett időpontját, kollégáink pedig ezen információk alapján tudnak visszajelezni Önöknek az elérhető programokról.

Regisztráció

További kérdések esetén intézeti kapcsolattartónk:
Unghváryné Kerekes Arika intézeti ügyvivő szakértő
Tel: 62/544-120

Email: fizika.intezet@szte.hu

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.Balog_AnnaBalog Anna – BTK, magyar

Abban biztos voltam, hogy magyar szakra szeretnék jelentkezni, de sokáig nem tudtam, melyik egyetemre. Eredetileg úgy terveztem, hogy elmegyek az SZTE és az ELTE nyílt napjára. Végül az ELTE-jére el sem mentem, mert mire hazaértem Szegedről, már döntöttem. Annyira megtetszett a környezet, a hangulat, az emberek, hogy rögtön tudtam: nekem ott a helyem. Azóta sem bántam meg ezt a döntésemet.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *