Bezár

Hírarchívum

eugloh_alliance_day

EUGLOH ALLIANCE DAY 2022 – ÖT EGYETEM, EGY KÖZÖSSÉG!

EUGLOH ALLIANCE DAY 2022 – ÖT EGYETEM, EGY KÖZÖSSÉG!

2022. május 04.
1 perc

2022-ben immáron harmadik alkalommal rendezi meg a EUGLOH Szövetség az "Alliance Day - Szövetség Napja" elnevezésű nemzetközi programot, amelynek célja, hogy az öt partneregyetem együtt ünnepelje a már három éve fennálló egységet és közösséget.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A hibrid (személyes és virtuális), angol nyelvű rendezvény témája: "Öt Egyetem, Egy Közösség". Az esemény célkitűzése, hogy a 2022. május 11-re, a partneregyetemek által szervezett változatos közösségi és kulturális programok segítségével elérje és összefogja a Szövetség valamennyi egyetemi polgárát egy nap erejéig.


EUGLOH_ALLIANCE_DAY_2022_5_CAMPUSES_1_COMMUNITY_ONLINE_PROGRAMME_V2
A részletes program ide kattintva elérhető

Az esemény - személyes - házigazdája a svédországi Lund Egyetem lesz, azonban a EUGLOH sok szeretettel meghívja a Szegedi Tudományegyetem valamennyi polgárát, hogy élőben kövesse az online közvetített programot, hogy ezáltal közelebbről megismerje az öt partneregyetem népes és színes közösségét. A közönség részt vehet online kvízekben, játékokban, megismerkedhet az öt nemzet sajátos nyelvfordulataival, próbára téve frissen szerzett tudását, valamint élőben követheti a EUGLOH Talks döntőjét és a EUGLOH Fotópályázat eredményhirdetését is.

A virtuális eseményen bárki részt vehet, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és a jelentkezési űrlap az alábbi linken érhető el. A regisztrációra 2022. május 10 éjfélig van lehetőség. Az esemény csatlakozási linkjét a regisztrálók május 11-én, reggel fogják megkapni.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek