pont_ott_2021weboldal_nyito

SZTE Pont Ott Parti a Dugonics téren

2021. július 22-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon vár már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból az SZTE közös ünneplésre hívja a középiskolás diákokat, Pont Ott Partijára, a Dugonics térre.

Együtt ünnepelhetik a középiskolás diákok a felvételi ponthatárok kihirdetését 2021. július 22-én, csütörtökön a szegedi Dugonics téren rendezett Pont Ott Partin. 18:00 órától DJ GabrielB zenéje várja a felvételizőket. 19:45-kor Prof. Dr. Gellén Klára, az SZTE oktatási rektorhelyettese köszönti a résztvevőket. A ponthatárhúzást este 20:00 órától óriáskivetítőn követhetik figyelemmel a résztvevők. 20:30-tól a fiatalok kedvelt előadója Azahriah koncertezik.


A helyszínen kiállít a Mathias Corvinus Collegium, a Givaudan, és a Hell. Kiváló hangulat és értékes nyeremények is várják a résztvevőket.


További részletek a programmal kapcsolatban az SZTE FB oldalán.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Momen BadarnaMomen Badarna – ÁJTK – international relation

Elsősorban az egyetem nyújtotta ösztöndíj miatt jöttem Szegedre Palesztinából. Miután jobban utánanéztem a képzésnek, megtaláltam, hogy a Szegedi Tudományegyetem világviszonylatban is a legjobb 100 egyetem között van. Ezután nem volt kérdés, hogy én is itt szeretnék tanulni. A város is nagyon szép és igazán diákbarát.

jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *