Bezár

Hírarchívum

Rektori_zaszlokkal

Új intézkedéseket vezetett be az SZTE a járvány terjedésének lassítása érdekében

Új intézkedéseket vezetett be az SZTE a járvány terjedésének lassítása érdekében

2020. november 10.
1 perc

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az új koronavírus okozta járvány terjedésének megelőzése, az egyetemi polgárok élet-, egészség-, személyi, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a felsőoktatási képzés folyamatosságának és az intézményi működés stabilitásának biztosítása érdekében – összhangban Magyarország Kormánya általi bejelentésekkel és a fenntartó által kiadott ajánlásokkal – a Szegedi Tudományegyetemen vezetése a 4/2020. (XI.06.) számú rektori-kancellári együttes utasítás, valamint a 9/2020. (XI.9.) számú rektori-kancellári körlevél a kollégiumi elhelyezés szüneteltetéséről kiadásáról, valamint rendkívüli oktatási (rektori) szünet elrendeléséről döntött. A rektori szünet 2020. november 11-től 2020. november 14-ig tart.

 

Az oktatás rend a Miniszterelnök 2020. november 09. napján tett bejelentését követően online formába tér át a Szegedi Tudományegyetem 2020. november 16. napjától visszavonásig, erről a 10/2020. (XI.09.) számú rektori-kancellári körlevél rendelkezik.

 

 

Az egyes intézkedésekről bővebben az alábbi linkeken olvashat:

 

Online oktatási rendre tér át a Szegedi Tudományegyetem

 

Információk a kollégiumi elhelyezés szüneteltetéséről

 

Intézkedés az egészségügyi veszélyhelyzet során alkalmazandó szabályokról

 

Foglalkoztatással kapcsolatos új rendelkezések

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek