Bezár

Hírarchívum

Cover_Mikulas_2019_

Idén is meglátogatja az SZTE-t a Mikulás!

Idén is meglátogatja az SZTE-t a Mikulás!

2019. november 15.
1 perc

Közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságainkat és felkészülni a Mikulás érkezésére. Idén december 3-án várják a volt hallgatókat, régi és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel az Alma Mater Mikulás ünnepség szervezői.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Mikulás idén immáron 14. alkalommal látogat el a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak vele.


Az Alma Mater Mikulás ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várják a szervezők a gyerekeket , majd 17:00 órától 17:45-ig a VACKOR Zenekar koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. A rajzverseny eredményhirdetése 17:45-tőlveszi kezdetét, majd a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket.


IMG_2791

 

A rendezvény ideje alatt előzetes regisztráció és időbeosztás alapján karácsonyi környezetben beállított fotók is készülnek a gyerekekről. A képeket az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság munkatársai, Bobkó Anna és Kósa Boglárka fotóriporterek készítik.

A rajzversenyre itt lehet jelentkezni.


A részvétel az Alma Mater tagoknak és csemetéiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni november 30-ig lehet ide kattintva.

SZTEinfo

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek