Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Beiratkozási Gólya Napokra

Sajtómeghívó - Beiratkozási Gólya Napokra

2022. augusztus 26.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

tisztelettel meghívja Önt a

Beiratkozási Gólya Napokra

 

Időpontja: 2022. augusztus 31. (szerda) 10:00 órára

Helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

(Szeged, Ady tér 10, 6722)

  

Az SZTE elsőéves hallgatói előre egyeztetett időpontban iratkozhatnak be a József Attila Tanulmányi és Információs Központban 2022. augusztus 27. és szeptember 2. között, sőt, augusztus 31-től sokszínű kulturális és szabadidős program is várja a résztvevőket.

A beiratkozási napok nem titkolt célja, hogy az SZTE-re érkezők már az első nap azt érezzék: Szeged legnagyobb közösségének tagjaivá váltak. 2022. augusztus 31. és szeptember 2. között a gólyák amellett, hogy találkozhatnak felsőbb éves társaikkal, megismerhetik a fontosabb egyetemi épületeket, az SZTE+, a Coursera for SZTE program és az 5 európai partneregyetemet tömörítő EUGLOH (European University Alliance for Global Health) nyújtotta lehetőségeket. Azt is megtudhatják, hogyan és miben segíti tanulmányaikat az SZTE Karrier Iroda, az SZTE Alma Mater, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ, az SZTE Klebelsberg Könyvtár és az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet. Azok pedig, akik az egyes állomásokon szerezhető matricákat is összegyűjtik, a rengeteg hasznos információ mellett egy limitált kiadású egyetemi pólóval is gazdagodnak.

A Beiratkozási Gólya Napok részletes programja itt érhető el.

A beiratkozást TODO, az SZTE beiratkozási asszisztense is segíti. A Messengeren elérhető chatbot szolgáltatás a tanulmányi adminisztráció elvégzéséhez is használható. A gólyáknak érdemes az SZTE Felvettek honlapra is ellátogatni, ahol minden szükséges információt megtalálnak egyetemi éveik megkezdéséhez.

A Beiratkozási Gólya Napokról 2022. augusztus 31-én, szerdán 10:00 órától Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója nyilatkozik a helyszínen.

Az eseményre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek