2020. október 22., csütörtök

Köszöntő

Tisztelt Elsőéves Hallgató!


Szeretettel köszöntjük a Szegedi Tudományegyetemen, tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!


A Szegedi Tudományegyetem nevében Prof. Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes asszony köszönti önt, mint felvett hallgatót ebben a videó üzenetben.Tájékoztatjuk, hogy a felvételről szóló döntést elektronikus formában, a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül juttatjuk el önnek.


A dokumentum elérésének módjáról legkésőbb 2020. július 29-ig e-mailt küldünk a felvételi eljárásban megadott e-mail címére.


Kérjük, hogy amennyiben ezen időpontig az e-mailt nem kapja meg, szíveskedjék a felvettek@rekt.szte.hu címre ezt jelezni.


A következő oldalakon az egyetemi hallgatóvá válás lépéseit gyűjtöttük össze, a legfontosabb információkkal és határidőkkel, így már az értesítés kézhezvétele előtt megkezdheti a felkészülést. A kari tájékoztató leveleket itt találja>>>


Információk a pótfelvételi eljárásban felvett hallgatóinknak:

 

Tájékoztatjuk, hogy a felvételi kiértesítő tájékoztató levelünket e-mailben, 2020. augusztus 31-én fogjuk továbbítani. Ezen időpontig is lehetősége van regisztrálni a Neptun tanulmányi rendszerbe, valamint megkezdeni a Beiratkozáshoz szükséges adminisztrációt az Első lépéseim menüben leírtak alapján.