Bezár

Hírarchívum

Pályázat: a legjobb szlogent keresi a Tehetségpont

Pályázat: a legjobb szlogent keresi a Tehetségpont

2012. február 02.
2 perc

A tehetségekre külön is figyel a Szegedi Tudományegyetem. Az SZTE Tehetségpont – a Pro Talentis Universitatis Alapítvány támogatásával – szlogeníró pályázatot hirdet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Tehetségpont tevékenységéhez, arculatához, céljaihoz illeszkedő szlogeneket várnak az alábbi űrlap kitöltésével: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=284a7c1d-5432-4be1-8c39-217d9ba13380 A szlogeneket 2012. február 17-ig lehet beküldeni. Ezt követően, a beérkezett szlogenek közül az SZTE Tehetségpont és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány kiválasztja a nyolc legkreatívabb szlogent, 2012. február 23-ig. Az SZTE Tehetségpont honlapján (www.sztehetseg.hu) közzétett linken keresztül lehet szavazni a legjobb szlogenre, 2012. február 24-től március 15-ig.

Az SZTE Tehetségpont regisztrált tagjai a fenti időszakban szavazhatnak kedvenc szlogenjeikre. Egy-egy hallgató többször is leadhatja voksát, akár több szlogenre is!

A legtöbb szavazatot begyűjtő szlogen beküldője nyeri meg a pályázatot, melynek fődíja:

70 ezer forint. Emellett, a szlogent beküldők és szavazók között kisorsolnak 5 darab 2 GB-os pendrive-ot, 3 darab 5 ezer forint értékű Printker vásárlási utalványt, 3 darab 5 ezer forint értékű Libri/Alexandra-utalványt és 10 darab 2 személyre szóló egyalkalmas JATE Klub belépőt.

Több nyertes szlogen esetén az SZTE Tehetségpont által összeállított ad hoc bizottság dönt.

A szavazás eredményeit a szavazás lezárását követően közzéteszik az SZTE Tehetségpont honlapján!

2012. március végén ünnepélyes keretek között harangozzák be az SZTE Tehetségpont új szlogenjét, adják át a fődíjat és kisorsolják a további nyereményeket, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd átvenni.

További információ kérhető Szarvas Kata koordinátortól, az SZTE Tehetségpont Irodában személyesen (Szeged, Honvéd tér 6.), telefonon (06 62 544 696), vagy e-mailben (info@sztehetseg.hu).

 

A részletes pályázati kiírás megtekinthető az SZTE Tehetségpont honlapján: http://www.sztehetseg.hu/hu/hirek/palyazat

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek