Pont Ott Party, SZTE 2023

Idén is Pont Ott Parti a Szegedi Tudományegyetemen

Bizonyára már nagyon sokan izgulnak azon, hogy megkezdhetik-e tanulmányaikat szeptemberben a Szegedi Tudományegyetemen. A ponthatárok kihirdetését július 26-án tartják, amit az SZTE szokásához híven idén is fergeteges Pont Ott Partival ünnepel. Fellép a Honeybeast, a Hűvös és a Blues 4 You Band is.

  • Az esemény 17 órakor kezdődik a Dugonics téren a Blues 4 You Band koncertjével, majd őket követi 18:30-19:15 között a Hűvös.
  • 19:15-20:30 között DJ Gerix pörgeti a lemezeket, a 20:00 órakor kezdődő ponthatár hirdetés előtt 19:50-kor Prof. Dr. Gellén Klára, az SZTE oktatási rektorhelyettese köszönti a résztvevőket. A ponthatárokat óriás kivetítőn közvetíti az egyetem.
  • 20:30-tól a HoneyBeast ad koncertet.

 

A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatósága által szervezett ingyenes eseményről bővebben IDE kattintva tájékozódhat.


Pósa Tamara

Borítókép: Idén is Pont Ott Parti a Szegedi Tudományegyetemen

Grafika: Sahin-Tóth István

 


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Fasi_ArnoldFási Arnold – BTK, szlavisztika (orosz)

Azért jöttem Szegedre, mert hallottam, hogy az itteni szlavisztika, orosz szak elég jó, színvonalas a képzés. Természetesen a település helye is közrejátszott, hiszen nem akartam túl messzire menni az otthonomtól, Pusztaszőlőstől. A kollégium is kedvező helyen van. Szeged sokkal zöldebb, és a levegő is tisztább, mint Budapesten, ami szintén befolyásolt. A választásban még közrejátszott az is, hogy nem érzem magam olyan jól egy nagyvárosban sok emberrel, de Szeged teljesen élhető ebből a szempontból, és a tömegközlekedés is nagyon jó.


Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *