EFMD Accredited

Sikeres EFMD akkreditációs folyamatot zárt le az SZTE GTK

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját.

Nagy elismerésben részesült a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara: angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját. Magyarországon csupán három egyetem, Európa szerte pedig mindössze 112 képzési program rendelkezik ezzel az elismeréssel.

Kovács Péter, a kar dékánja elmondta, hogy elkötelezettek a folyamatos fejlődés és a minőségfejlesztés mellett. – A sikeres akkreditáció arra ösztönöz bennünket, hogy további erőfeszítéseket tegyünk, illetve bizonyítsuk, hogy méltóak vagyunk az elismerésre. Ez az eredmény hozzájárul nemzetközi láthatóságunk, elismertségünk növekedéséhez. Ez a siker a kar közösségének, kollégáinak, hallgatóinak, alumnusainak, partnereinek közös sikere, mindenki támogatását köszönjük – fogalmazott a GTK dékánja.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Momen BadarnaMomen Badarna – ÁJTK – international relation

Elsősorban az egyetem nyújtotta ösztöndíj miatt jöttem Szegedre Palesztinából. Miután jobban utánanéztem a képzésnek, megtaláltam, hogy a Szegedi Tudományegyetem világviszonylatban is a legjobb 100 egyetem között van. Ezután nem volt kérdés, hogy én is itt szeretnék tanulni. A város is nagyon szép és igazán diákbarát.

Monori CsengeMonori Csenge – BTK – néprajz

Azért jelentkeztem Szegedre, mert az SZTE egy nagyon kiemelkedő és jó hírű egyetem. Az oktatás rendkívül színvonalas. Nagyon szeretek ide járni, mert sok rendezvény szól a hallgatóknak, amelyeken igazán jól ki lehet kapcsolódni a tanulás mellett is. Nálunk különösen jó a közösség is, tanulás szempontjából nagyon segítőkész mindenki.
További hallgatói vélemények >>>


Események