EFMD Accredited

Sikeres EFMD akkreditációs folyamatot zárt le az SZTE GTK

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját.

Nagy elismerésben részesült a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara: angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját. Magyarországon csupán három egyetem, Európa szerte pedig mindössze 112 képzési program rendelkezik ezzel az elismeréssel.

Kovács Péter, a kar dékánja elmondta, hogy elkötelezettek a folyamatos fejlődés és a minőségfejlesztés mellett. – A sikeres akkreditáció arra ösztönöz bennünket, hogy további erőfeszítéseket tegyünk, illetve bizonyítsuk, hogy méltóak vagyunk az elismerésre. Ez az eredmény hozzájárul nemzetközi láthatóságunk, elismertségünk növekedéséhez. Ez a siker a kar közösségének, kollégáinak, hallgatóinak, alumnusainak, partnereinek közös sikere, mindenki támogatását köszönjük – fogalmazott a GTK dékánja.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondtákMarton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *