Bezár

Hírarchívum

ujra_mikulas

A szegedi egyetemre jön a Mikulás!

A szegedi egyetemre jön a Mikulás!

2022. november 23.
2 perc

Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 15. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az ünnepségen 16:30-tól a szokásos kézműves foglalkozásokkal, játékokkal várja a gyermekeket a szervező SZTE Alma Mater, majd 17:00 órától 17:45-ig a Habakuk Zenekar koncertje előzi meg a Mikulás érkezését. 17:45-től a rajzverseny eredményhirdetése következik, majd 18:00 órától a Mikulás megajándékozza az odalátogató gyerekeket. 16:30-tól 19:30-ig előzetes jelentkezés alapján lehet igénybe venni az ingyenes fotósarok szolgáltatást, amelynek köszönhetően 3 darab portré fotóval gazdagodhatnak a résztvevők.

Fotósarok: A rendezvény ideje alatt előzetes időbeosztás alapján folyamatosan portré fotók készülnek a gyerekekről. Amíg a Mikulás meg nem érkezik, a gyerekekről karácsonyi hangulatú környezetben készülnek a képek.

❗ Jelentkezni erre a szolgáltatásra a regisztrációs űrlapon keresztül lehet. Érdemes minél hamarabb, mert helyek száma limitált és jelentkezési sorrend alapján osztják be a szervezők a jelentkezőket.

Az SZTE Alma Mater rajzversenyt is hirdet, amelynek témája "Mit csinált a Mikulás az elmúlt két évben?". Beküldési határidő 2022.11.28.

A rendezvényen részt vesznek:

  • CoreTerem- Gerinc-, Mozgás-, és Képességfejlesztő Központ
  • Interaktív Természetismereti Tudástár
  • Mézes Mazsolka Báb
  • Sajtkukac Játszóház
  • SZTE Klebelsberg Könyvtár
  • Teddy maci kórház
  • Zöld Út Konzorcium

Az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

Korábbi években megrendezett Mikulás rendezvényekről a képek ide kattintva elérhetőek.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek