Bezár

Hírarchívum

szte_gtk_foepulet

Ösztöndíj formájában támogatják az SZTE GTK és partnerei a közgazdászhallgatókat

Ösztöndíj formájában támogatják az SZTE GTK és partnerei a közgazdászhallgatókat

2020. szeptember 18.
1 perc

A 2020/21-es tanév őszi szemeszterében 93 kimagasló tanulmányi eredménnyel büszkélkedő hallgató részesült az SZTE GTK és vállalati partnerei támogatásában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karon 2012 óta töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mára már, a Kar mellett több mint 30 partner – köztük volt hallgatók is – segíti ösztöndíj formájában a leendő közgazdászok tanulmányait. A kezdeményezésnek köszönhetően részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíj-kötelezettség alól a sikeres pályázók.


A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapján, a 2020/21-es tanév őszi szemeszterében 93 kimagasló tanulmányi eredménnyel büszkélkedő hallgató részesült támogatásban. Közülük hatan nemzetközi hallgatók, akik az angol nyelvű Business Administration and Management alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepséget, a járványhelyzetre való tekintettel és mindenki egészségének megőrzése érdekében, szeptemberben nem rendezik meg.


A Kar ezúton szeretné kifejezni háláját partnerei számára: nagyon köszönjük, hogy ismét támogatták hallgatóinkat! Szívből gratulálunk a díjazottaknak és hasonló sikereket kívánunk a jövőben is!

 

Vállalati partnerek, akik ebben a félévben ösztöndíjat alapítottak: BP, Coop Szeged Zrt., Epam Systems Kft., Ökonómia Közhasznú Alapítvány, Plazma Pont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek