Bezár

Hírarchívum

Csetelj Te is a szegedi egyetemmel!

Csetelj Te is a szegedi egyetemmel!

2019. január 31.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem évről évre arra törekszik, hogy érthető, fiatalos formában tájékoztassa leendő hallgatóit. Idén egy "új csapattag" is bekapcsolódott a munkába. "Berci" csetüzenetek formájában meséli el, hogy milyen Szegeden egyetemistának lenni, mennyibe kerül egy hallgató élete, de szívesen beszélget arról is, hogy mihez lehet kezdeni az SZTE-s diplomával. Az üzenetek mellett hasznos linkekkel, képekkel és videókkal egészíti ki mondandóját.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ha véletlenül mégis akad olyan kérdés, amire "Berci" nem tud válaszolni, akkor is tudni fogja, merre irányítsa az érdeklődőket. Az SZTE minden kara számára külön Facebook-csoportot hozott létre, amelyeket hallgatók kezelnek, és amellett, hogy bemutatják a szegedi egyetemisták életét, minden felmerülő kérdésre válaszolnak.


Ha a felvételizést fontolgató fiataloknak éppen nincs kérdésük, akkor is érdemes felkeresniük a csoportokat, hiszen így felsőbb éves hallgatókat ismerhetnek meg, valamint később itt találhatják meg a leendő évfolyamtársaikat.


A szülők se maradnak felület nélkül, az ő kérdéseiket egy "dedikált csoportban" várják. Keresd Berci-botot a Szegedi Tudományegyetem Felvételi Facebook-oldalán, míg az online konzultációs Facebook-csoportokat az SZTE Felvételi oldalán!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek