Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - EcoCamp tehetséggondozó tábor az SZTE Gazdaságtudományi Karán

Sajtómeghívó - EcoCamp tehetséggondozó tábor az SZTE Gazdaságtudományi Karán

2018. július 20.
1 perc
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar tisztelettel meghívja Önt a 7. EcoCamp tehetséggondozó középiskolai tábor megnyitójára 2018. július 23-án, hétfőn 13 órára.
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Főépület (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A hetedik EcoCamp tehetséggondozó táborba tanári ajánlással 46 középiskolás jelentkezett, akik szakmai és csapatépítő programokon kóstolhatnak bele az egyetemi életbe, illetve a gazdasági felsőoktatásba. A tábor programjában egyaránt találunk menedzsmenttel, marketinggel, statisztikával, pénzügyekkel kapcsolatos játékos foglalkozásokat, készségfejlesztő feladatokat és a csapatmunkát erősítő kihívásokat. A középiskolásokkal a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Központi Statisztikai Hivatal, az ECONVENTIO Kerekasztal Közhasznú Egyesület és a Móra Ferenc Szakkollégium munkatársai, valamint a Gazdaságtudományi Kar oktatói foglalkoznak. A tábor különlegessége, hogy egyetemi hallgatókból álló mentorcsapat segíti a táborozók mindennapjait.


A tábor megnyitóján és az azt követő hét folyamán interjú készíthető a tábor szervezőivel és résztvevőivel. További információ kérhető a tábor vezetőjétől: Dr. Kovács Pétertől, a Gazdaságtudományi Kar dékánjától a kovacs.peter@eco.u-szeged.hu címen, vagy a 0670-617-47-71-es számon.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek