Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE Kari Nyílt Napok

Sajtómeghívó - SZTE Kari Nyílt Napok

2017. január 10.
1 perc
A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Természettudományi és Informatikai Kar nyílt napjára 2017. január 14-én szombaton valamint a Mezőgazdasági Kar nyílt napjára 2017. január 13-án pénteken.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE TTIK nyílt napját 2017. január 14-én, szombaton 9.30-tól rendezzük meg több helyszínen, látványos eszközbemutatókkal és érdekes kísérletekkel. A Biológia intézetben pillanatképek a biológusok életéből: Muslica show, Stressz az élet sava-borsa, Mikrobák a mindennapokban, Örökítő anyag a főzőpohárban. A Fizika intézetben a képzések bemutatása, minden, ami fizika. A Földrajzi és földtudományi intézetben légifényképezés drónnal, előadás ásványtanról, klímaváltozásról. Az Informatikai intézet számítógépes nyelvészeti bemutatót tart. A Kémiai Intézet előadásában a mágneses folyadékokról és a házi készítésű lávalámpáról hallhatnak az érdeklődők. Bemutatkozik a Környezettudományi és Műszaki Intézet és a Bolyi Intézet. Az intézetek a továbbtanulási lehetőségekről is tájékoztatják az érdeklődőket. Csatolva küldjük a nyílt nap részletes programját a helyszínekkel.

Az SZTE Mezőgazdasági Kara 2017. január 13-án 11 órától rendezi meg kari nyílt napját Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 15. szám alatt. Az érdeklődők megismerhetik az SZTE MGK szakjait: mezőgazdasági mérnöki (BSc) szak: magyar (duális képzési formában is!) és angol nyelven; vadgazda mérnöki (BSc) szak valamint a felsőoktatási szakképzésekről is tájékozódhatnak.

A felsőoktatási felvételivel kapcsolatos összes információ megtalálható a Szegedi Tudományegyetem felvételi oldalán.

A TTIK meghívóját és részletes programját itt elérheti.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek