Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE Doktori ünnepségre

Sajtómeghívó - SZTE Doktori ünnepségre

2017. január 12.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt az SZTE Doktori ünnepségére. Időpont: 2017. január 13., péntek, 11 óra. Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Program:

A Habilitált doktori címek, a Phd tudományos fokozatok átadása.

Az SZTE Doktori ünnepségén 20 oktató/kutató Habilitált doktori címet, míg az SZTE doktori iskoláiból az SZTE Általános Orvostudományi Karról 21, az SZTE Állam- és Jogtudományi Karról 4, az SZTE Bölcsészettudományi Karról 10, az SZTE Gazdaságtudományi Karról 2, az SZTE Gyógyszerésztudományi Karról 2, az SZTE Természettudományi és Informatikai Karról 22 végzett hallgató veszi át a PhD tudományos fokozat megszerzését elismerő oklevelet.

Az SZTE Doktori ünnepségen jelen lesz:

Prof. Dr. Szabó Gábor, az SZTE rektora;

Prof. Dr. Krisztin Tibor, az SZTE Habilitációs Bizottságának elnöke;

Prof. Dr. Toldi József, az SZTE Doktori Tanács elnöke


Az SZTE Doktori ünnepségére tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk az újságírókat, a médiumok, a szerkesztőségek munkatársait!

Az SZTE Doktoravató ünnepség részletes meghívója itt elérhető.

 

*

 Tájékoztatásul jelezzük: az SZTE több karán is sajtónyilvános diplomaátadó ünnepséget tartanak a közeljövőben. Az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar jogászavató ünnepségének időpontja: 2017. január 14. (szombat) 11 óra; az SZTE Gazdaságtudományi Kar diplomaosztójáé: 2017. január 20. (péntek) 11 óra; az SZTE Bölcsészettudományi Kar oklevél átadójáé: 2017. február 04. (szombat) 11 óra; mindhárom ünnepség helye: az SZTE TIK kongresszusi terem (Szeged, Ady tér 10.). Az SZTE Mezőgazdasági Kar tanácsa diplomaátadó ünnepi ülésének időpontja: 2017. január 27. (péntek) 14 óra, helye: Bessenyei Ferenc Művelődési Központ (Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út 7.).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek