Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE Nyílt Nap és Szülői Értekezlet

Sajtómeghívó - SZTE Nyílt Nap és Szülői Értekezlet

2017. február 01.
2 perc

Nyitott kapukkal várja a Szegedi Tudományegyetem 2017. február 4-én, szombaton 9 és 14 óra között az SZTE Rektori Hivatalban a továbbtanulás előtt álló fiatalokat, szüleiket és tanáraikat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Nyílt Nap és Szülői Értekezlet lehetőséget ad a felsőoktatást érintő módosítások megismerésére, a képzések bemutatására, az alsóbb évfolyamra járó diákoknak az általános tájékozódásra, ismerkedésre a Szegedi Tudományegyetemmel. A rendezvényen az intézmény mind a 12 Kara és Tanárképző Központja is képviselteti magát, így a jelentkezők közvetlenül az egyetem és a Karok képviselőitől szerezhetik be a legfontosabb és legfrissebb információkat. A diákok tájékozódhatnak a hallgatói életről, a nyelvtanulási és sportolási lehetőségekről, a külföldi ösztöndíjakról és a kulturális kínálatról. A nyílt napon résztvevő középiskolások az online jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak - szervezett túrnék keretében a tanulmányi osztályok képviselői segítik lépésről – lépésre a diákokat a felvételi regisztrációban a Gazdaságtudományi Kar épületében.

 

Időpont: 2017. február 4., szombat 9:00-14:00

Helyszín: SZTE Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.).

 

A nyílt nap programja:

 

09.00-14.00 - Tájékozódás a kari és központi standoknál - SZTE Rektori Hivatal Átrium

09.30-13.00 - A jelentkezési lap kitöltése - SZTE Gazdaságtudományi Kar

11.00-13.00 „Szülői értekezlet”: a jelentkezés benyújtásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, a tájékozódási csatornákról és lehetőségekről, valamint az SZTE-t érintő változásokról - SZTE Rektori Hivatal Díszterem

 

Előadók:

 

•Prof. Dr. Karsai Krisztina, Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettes

•Bukta Péter, Oktatási Hivatal, Tájékoztatási Osztály, osztályvezető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek