Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó az egyetemi sajtó sportos ünnepére

Sajtómeghívó az egyetemi sajtó sportos ünnepére

2013. május 13.

Szeretettel hívjuk, tisztelettel várjuk a szegedi egyetemi sajtó tavaszi jubileumi megemlékezés sorozatát záró rendezvényre, az SZTE Sportközpontba (Szeged, Hattyas sor 10.) 2013. május 15-én, szerdán (14.30 órától Nyilvános „sportos” interjúk, 17.00 órától sportesemények)!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A PROGRAM:

14.30: Nyilvános interjú – többek közt kommunikáció szakos hallgatók részvételével – Szegedhez, az egyetemi sajtóhoz is kötődő vendégekkel.

 

Meghívottak:

Petrovics Kálmán volt világbajnoki bronzérmes kajakos, a Szegedi Vízi Sport Egyesület elnöke, a Magyar Kajak- Kenu Szövetség alelnöke;

Kővári Árpád, a Tisza Volán SC ügyvezető elnöke;

Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, az A - Híd Szeged

játékosa.

Mindhármuknak van jelenlegi vagy múltbeli kötődése Szegedhez, a szegedi egyetemhez, az egyetemi sajtóhoz, s a magyar élsporthoz.

Beszélgetőtárs: Balogh Tamás

 

17.00: Az SZTE EHÖK SE Szurkolói csapatának bemutatója. Egykori újságírók, szerkesztők – Egykori/mai egyetemi oktatók, egyetemi sajtóhoz kötődő tanárok futballmeccse. Hölgyek számára salsa foglalkozás.

 

Az SZTE Médiacentrum és a Szegedi Egyetem Magazin szerkesztősége minden egyetemi polgárt, különösen a kommunikációt tanuló vagy ez iránt érdeklődő egyetemistákat szeretettel várja erre a szakmai és baráti találkozóra, amit a különböző újságíró nemzedékek ismerkedési/kapcsolatépítési lehetőségének, fórumának is szánnak a szervezők!


A meghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek