Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő felnőttképzések fejlesztése célú TÁMOP-projekt sajtótájékoztatójára

Sajtómeghívó a munkaerő-piaci igényeknek megfelelő felnőttképzések fejlesztése célú TÁMOP-projekt sajtótájékoztatójára

2013. július 04.

A projektet táblaavatóval egybekötött sajtótájékoztatón mutatják be 2013. július 11-én (csütörtökön) 11 órakor az SZTE Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központban (Szeged, Hattyas sor 10.).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Újságíró Kolléga!

 

A munkaerő-piaci igényeknek megfelelő felnőttképzések fejlesztése a célja annak a TÁMOP-projektnek, amely kiemelt jelentőséggel bír az élethosszig való tanulás megtervezésében. A felnőttképzés új típusát kívánják létrehozni a konzorciumi partnerek, a konzorciumvezető Szegedi Tudományegyetem, a Kecskeméti Főiskola, a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola és a Szolnoki Főiskola. A programban részt vevő felek rövid ciklusú képzési programok kidolgozásával a munkanélküli felnőtteknek, hátrányos helyzetű fiatal felnőtteknek kínálnak szakképzést, lehetővé téve a gazdasági életbe való visszajutásukat.

 

A hosszú távú cél, hogy az intézmények a munkaerőpiac igényeinek megfelelő képzéseket kínáljanak, ennek keretében fejlesszék az élethosszig tartó tanuláshoz kapcsolódó felnőttképzéseket, biztosítsák azok hátterét, beleértve a megfelelő tananyagok rendelkezésre állását, az oktatók képzettségi hátterét és felkészültségét, továbbá a szükséges informatikai rendszerkörnyezetet.


A sajtótájékoztató résztvevői: Varga Zsuzsanna, az SZTE oktatási igazgatója, Döbör András, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ igazgatója, valamint Tóth Károly, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ programigazgatója.

 

Köszönjük szíves érdeklődésüket!

 

További információért forduljon bizalommal Újszászi Ilonához, az SZTE szóvivőjéhez, mobil: +36703338654!


A meghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek