Bezár

Hírarchívum

honlap_kezdo

Mesterszakjainak keretszámát módosította az SZTE

Mesterszakjainak keretszámát módosította az SZTE

2013. február 07.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem módosította a felvi.hu-n megjelenő mester szakjai államilag támogatott helyeinek számát. Helyi adminisztrációs hiba miatt jelent meg a Felvételi Tájékoztatóban téves adatsor. Immár az SZTE Dékáni Kollégiumának döntését tükrözi a szegedi mesterszakok korrigált listája.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

1446 állami ösztöndíjas helyet kínál idén szeptemberben induló mesterképzéseire a Szegedi Tudományegyetem. (A korábbi helyi adminisztrációs hibát korrigálta az intézmény, az SZTE Dékáni Kollégiumának döntését tükrözi az alábbi táblázat.)

Az SZTE mesterképzéseinek államilag támogatott helyeire felvehetők maximális száma (a maximális kapacitás) látható az alábbi táblázatban. Egyik táblázatban a nem tanári szakok, a másikban a tanári (az úgynevezett bolognai tanárképzés) szakjai találhatóak.

Amely szegedi képzések nem találhatóak meg az alábbi táblázatokban – így például az önköltséges képzések, az alapszakok, a felsőoktatási szakképzés, az osztatlan szakok a tanárival együtt –, azokról a felvételiző most a felvi.hu weboldalon, vagy a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóból, illetve az SZTE kari honlapjain közölt információkból tájékozódhat. (A maximális kapacitásszámok a hivatkozott oldalakon nem feltétlen véglegesek.)

A továbbtanulást tervezőknek szóló tanács, hogy folyamatosan látogassák az SZTE honlapját, ahová a további, véglegesnek tekinthető kapacitásszámok kerülnek.

További információ >>>

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek