Bezár

Hírarchívum

unisport_Cseh_Laci_nyito

Megújult az UniSport – podcastok, foci EB és Cseh Laci a legújabb kiadásban

Megújult az UniSport – podcastok, foci EB és Cseh Laci a legújabb kiadásban

2021. június 10.
1 perc

A szerkesztésében és arculatában megújuló UniSport, mostantól saját honlappal, Facebook és Instagram oldallal is rendelkezik. Országos és az SZTE-s hallgatókat is érintő hírek és információk a legújabb hírlevélben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az UniSport átfogóan és érdekesen mutatja be a hazai egyetemi sportéletet. Legújabb hírlevelükben több UniSport Podcast is meghallgatható.


A tartalomból:


Az 56-szoros válogatott labdarúgó, Kovács Kálmán és egy fiatal szakértő, a riporter hallgató, Pulay Marcell a BL-döntőről és a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságról beszélget; a világ- és Európa-bajnok Valkai Ágnes a vízilabda sportág olimpiai esélyeit boncolgatja, sőt a MEFS fiatal főtitkára, Juhász Péter is bemutatkozik.


Megszólal a Nemzet Sportolója, Dr. Kamuti Jenő, aki olimpiai ezüstérmesként tartozik a legnagyobb bajnokok közé és az Egyetemi Játékokról (neki még Universiade) is sok szép emléket őriz.


Emellett az is kiderül, hogy szurkolók nélkül mit sem ér a MEFOB, hogy miként indult újra az élet a BEAC berkein belül és, hogy a vízisí és a szörf találkozásából miként született meg a wakeboard.


Az UniSport hírlevele elérhető itt.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek