Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Perspektívák a paro-implantológiában és a komprehenzív fogászatban című konferenciára

Sajtómeghívó - Perspektívák a paro-implantológiában és a komprehenzív fogászatban című konferenciára

2024. április 24.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

tisztelettel meghívja Önt a

Perspektívák a paro-implantológiában és a komprehenzív fogászatban című konferenciára

Időpontja: 2024. április 26-27. (péntek-szombat)

Helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

(Szeged, Ady tér 10.)

 

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2024. április 26-27. között ismét Szegeden rendezi meg Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciáját, számtalan nemzetközi szaktekintély részvételével.

 

Az idén két, Svájcból érkező világhírű előadó kezdi a pénteki programot. Daniel Buser professzor, a világ minden fogorvosa által ismert tudós, illetve Anton Sculean professzor, aki publikációi alapján a világ parodontológus-ranglistájának első helyezettje, valamint a messze legmagasabb impakt-faktorú és legnagyobb jelentőségű fogászati folyóirat (Periodontology 2000) főszerkesztője. Ő – erdélyi származása révén – magyarul ad majd elő. A megnyitót megtiszteli jelenlétével Jean-Francois Paroz, Svájc budapesti nagykövete, aki szintén köszönti majd a résztvevőket 2024. április 26-án, 9 órai kezdettel az SZTE Tanulmányi és Információs Központban (TIK).

 

Emellett Olaszország, Görögország, Horvátország, Lengyelország és Németország világhírű szakemberei is szerepelnek a két nap alatt. A konferenciára körülbelül 800-1000 látogatót várnak, akik összesen 23 országot képviselnek.

 

Egy egész napot szentelnek a szervezők azon szakemberek továbbképzésének, akik a fogorvos kollégák mellett, a fogászati betegségek megelőzésében tevékenykednek. Április 25-én, a második dentálhigiénikus szimpóziumon dentálhigiénikus végzettségű szakemberek és hallgatók, valamint a fogászati asszisztensek egésznapos programját rendezik meg.

 

A konferencia kiállítóterében, a TIK aulájában több mint 35 innovatív cég termékei és szolgáltatásait ismerhetik meg az érdeklődők. A konferencia részletes programja ezen a honlapon érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek