Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Állásbörzére

Sajtómeghívó - Állásbörzére

2024. április 19.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

tisztelettel meghívja Önt az

SZTE Állásbörzére

Időpontja: 2024. április 23. (kedd) 10:00-17:00 óra

Helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ

(Szeged, Ady tér 10.)

 

58 kiállító érkezik az SZTE Állásbörzére április 23-án, kedden a József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriumába és előcsarnokába.

 

A megnyitót 10:00-kor tartják, ahol köszöntőt mond Prof. Dr. Csóka Ildikó, a Szegedi Tudományegyetem stratégiai főigazgatója. A megnyitó után Prof. Dr. Csóka Ildikó és Prof. Dr. Görög Márta alumni ügyekért felelős rektori megbízott adja át az SZTE Alma Mater-díjat.

 

Az UniServ SZTE Kft. és az SZTE Karrier Iroda által szervezett eseményen helyi, regionális és országos cégek; kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális vállalatok várják az érdeklődőket. Az esemény a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol alkalom nyílik a személyes, kétoldalú kommunikációra a résztvevő cégek és a hallgatók között, emellett értékes kapcsolatteremtési lehetőséget nyújt az egyetem, valamint az egyes karok, tanszékek képviselőinek is. Sorrendben a 28. tavaszi, összességében a 47. állásbörzére kerül sor.

 

A kiállító cégek listája a rendezvény honlapján elérhető. A rendezvény ideje alatt is nyitva tart az egyetem új, állandó kiállítása, amelyen megtekinthető Karikó Katalin Nobel-díjának 24 karátos arannyal bevont, hiteles másolata.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek