Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Fenntarthatóság az élelmiszeriparban című kerekasztal-beszélgetésre

Sajtómeghívó - Fenntarthatóság az élelmiszeriparban című kerekasztal-beszélgetésre

2024. március 26.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

tisztelettel meghívja Önt a

Fenntarthatóság az élelmiszeriparban című kerekasztal-beszélgetésre

Időpontja: 2024. március 27., szerda 17:00

Helyszíne: SZTE Mérnöki Kar főépület, földszint, Kiselőadó

(6724 Szeged, Mars tér 7.)

A környezetvédelemhez, fenntarthatósághoz nemcsak mi, magánemberek járulhatunk hozzá, hanem a vállalatokra, cégekre is egyre nagyobb súlyú feladatok nehezednek a karbonlábnyom csökkentése céljából.

 

Az SZTE Mérnöki Kar Fenntarthatósági hetének keretein belül megtartott „Fenntarthatóság az élelmiszeriparban” című kerekasztal-beszélgetésen részt vesz van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország Kft. fenntarthatóságért felelős vezetője, Karkas Mihály, a Givaudan Hungary Kft. ügyvezetője, Prof. Dr. Véha Antal, az SZTE Mérnöki Kar egyetemi tanára és Dr. habil. Gyimes Ernő PhD, az SZTE Mérnöki Kar egyetemi docense.

 

A beszélgetésen többek között a következő kérdésekre kaphatunk választ:

- Hogyan tudják a vállalatok környezettudatosan megoldani a szállítást?

- Milyen lehetőségek vannak a csomagolóanyagok okozta pazarlás csökkentésére?

- Milyen új csomagolási módokkal találkozhatunk?

- Az élelmiszeriparban mit lehet tenni az energiafelhasználás csökkentése érdekében?

A Facebook esemény ide kattintva érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek