Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Richter Egészségváros Szegeden

Sajtómeghívó - Richter Egészségváros Szegeden

2023. június 01.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem

tisztelettel meghívja Önt a

 

Richter Egészségváros szegedi programjára.

Időpont: 2023. június 3., szombat 9:30 óra.

Helyszín: Szeged, Széchenyi tér.

 

Az egészségtudatosságot és a betegségmegelőzést népszerűsítő rendezvénysorozat lehetőséget biztosít arra, hogy ingyen, előzetes időpont egyeztetése nélkül vegyenek részt a helyi lakosok egészségügyi szűréseken, tanácsadásokon. A részvétellel ugyanakkor nemcsak a saját egészségükért tehetnek a rendezvényre látogatók, de a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központot is támogathatják. Minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért 500 forint értékű adományponttal bővül a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadomány. A lakosság aktivitásán múlik, sikerül-e elérni a nap végén a kitűzött adománycélt, a poszt-COVID ellátás korszerűsítését.

 

A szervezők online pontgyűjtésre is lehetőséget biztosítanak, így azok is hozzájárulhatnak az egészségügyi intézmény támogatásához,

akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen. Az élő közvetítésekre érkező aktivitások (megosztás, kedvelés, hozzászólás) ugyanis mind egy-egy adománypontot jelentenek az egészségügyi intézmény számára. A nap végén minden adománypont 500 forinttal növeli az alapadomány összegét.

A 9:30-kor kezdődő színpadi köszöntőket követően - előzetes egyeztetés után - lehetőséget biztosítanak a helyszínen interjú készítésére a program védnökeivel: Radványi Dorottya, Jaksity Kata, Szily Nóra és Barabás Éva műsorvezetőkkel, Molnár Andrea táncművész, műsorvezetővel, illetve Katus Attila aerobik- és Béres Alexandra fitnesz világbajnokokkal.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek