Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó- Pénzügyi Tudatosság Diákfórumra

Sajtómeghívó- Pénzügyi Tudatosság Diákfórumra

2019. január 28.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara tisztelettel meghívja Önt a Pénzügyi Tudatosság Diákfórumra 2019. január 29-én, kedden 8 óra 30 percre. Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (Szeged, Kálvária sgt. 23.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A fórum elsősorban a diákoknak és a diákokról szól - a családi pénzügyektől a megtakarításokon át a biztosításokig, a kriptodevizáktól a pénzügyi csalások ellen való védekezésig szakértő előadók segítségével, a fiatalok számára is könnyen befogadható előadások és kvízjátékok segítségével járják körül a pénzügyek és a pénzügyi tudatosság legégetőbb kérdéseit. A fórumon a közeljövő pénzügyeivel is foglalkoznak: milyen lesz a jövő bankfiókja? Hogyan fizetünk majd? A fórumon sikeres helyi vállalkozókat, startuppereket kérdeznek arról, hogyan vágtak bele álmaik megvalósításába és milyen kihívásokkal találkoznak a mindennapokban.

 

A rendezvényt Nagy Sándor alpolgármester és Dr. Kovács Péter, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja nyitja meg.

 

A rendezvényre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit. Regisztrációjukat kérjük, a konferencia@privatbankar.hu címre küldjék!
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek