Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Bölcsészfeszt2 programjaira

Sajtómeghívó - Bölcsészfeszt2 programjaira

2019. május 06.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar tisztelettel meghívja Önt a BölcsészFeszt2 programjaira 2019. május 7-én, kedden 10 órai kezdettel. Helyszín: SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar (Szeged, Egyetem u. 2.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE BTK dékánja, Prof. Dr. Gyenge Zoltán nyitja meg 2019. május 7-én, kedden 10 órakor a BölcsészFeszt2 rendezvény-sorozatot. A 2 napon át tartó, 2019. május 8-án este táncházzal és koncerttel záruló fesztivál az SZTE BTK Bálint Sándor Program része, az SZTE Egyetemi Tavasz társrendezvénye.

 

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon az elmúló tanévben létrejött legfontosabb tudományos és kulturális eredmények leltárát is adja az immár második alkalommal életre hívott rendezvény-sorozat.

 

Az SZTE BTK azon oktatói tartanak előadást a fesztiválon, akik mostanában szerezték meg habilitációjukat, illetve doktori fokozatukat. A BölcsészFeszt2 második napján színre lépnek az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjasai is. Bemutatják a szegedi bölcsészkar oktatói által írt és szerkesztett köteteket, folyóiratokat. E művek listája, a 2019. évi SZTE BTK könyvmustra elérhető az SZTE BTK honlapján. Ugyanitt olvasható az SZTE BTK tanszékei által meghirdetett középiskolai tanulmányi versenyek leírása és az idei győztesek neve is. A BölcsészFeszt2 kiállításokkal, filmvetítéssel, koncertekkel is várja a középiskolásokat, az egyetemistákat, a bölcsészet- és társadalomtudományok iránt érdeklődőket.

 

A BölcsészFeszt2 programjairól bővebb információ az SZTE BTK honlapján található.

 

A rendezvényre tisztelettel várják a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek