A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Főzzük körbe Magyarországot kórházainkban című országos gasztronómiai programsorozat 12. állomásaként a klinikai étkeztetésről szóló prezentációra és ebédre, ami az aznapi klinikai menü lesz: zöldségleves kockatésztával, sertéskaraj „Budapest” módra petrezselymes burgonyával tálalva és csemege uborka. 2019. június 20-án, csütörtökön déli harangszóra: 12.00 órára. Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Petri Gábor Klinikai Tömb aula (Szeged, Semmelweis. u. 8.)
Résztvevők:
Dr. Németh László, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke
Ambrus György olimpiai aranyérmes mesterszakács
Török Gábor, a Suli-Host Kft. ügyvezető igazgatója
Tóthné Restár Tünde, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dietetikusa