Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Szegedi Tudományegyetem-Orosháza együttműködési megállapodás

Sajtómeghívó - Szegedi Tudományegyetem-Orosháza együttműködési megállapodás

2018. december 10.
A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Szegedi Tudományegyetem, Orosháza Város Önkormányzata, a Békéscsabai Tankerületi Központ és az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium közötti együttműködési megállapodás aláírására 2018. december 13-án, csütörtökön, 13 órára.
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem központi épület, rektori tárgyaló (Szeged, Dugonics tér 13.)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A Szegedi Tudományegyetem, Orosháza Város Önkormányzata, a Békéscsabai Tankerületi Központ, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium a Dél-Alföld, ezen belül Orosháza és az Orosházi Kistérség, valamint Dél-Békés fejlődése szempontjából egyaránt fontosnak tartja, hogy az alföldi városban és vonzáskörzetében magas színvonalon együttműködést alakítsanak ki intézményeik bevonásával. Minden együttműködő partner számára stratégiai kérdés az eredményes alapfokú és középfokú köznevelési rendszer, a személyre szabott tehetséggondozás, a sikeres pályaorientáció, a pályaválasztás, a tankerület pedagógus és a gazdálkodó szervezetek munkaerő utánpótlásának biztosítása, melyhez a Szegedi Tudományegyetem partnerséget nyújt.

 

Az együttműködési megállapodásban a felek – a korábbi, 2011-ben megkötött megállapodást kibővítve – keretjelleggel meghatározzák a kölcsönös együttműködést az alapfokú és a középfokú köznevelés, a szak- és felnőttképzés, valamint a felsőoktatás területén.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek