Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - III. Informatikai Szakmai Nap

Sajtómeghívó - III. Informatikai Szakmai Nap

2018. november 05.
A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar tisztelettel meghívja Önt a III. Informatikai Szakmai Napra 2018. november 7-én, szerdán, 10 órára.
Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Informatikai Intézete harmadik alkalommal rendezi meg Szakmai Napját a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol érdekes és aktuális szakmai tartalmat kínálnak az informatikai képzéseken résztvevő hallgatóknak. A rendezvényre a hallgatókon kívül várják mindazokat, akik érdeklődnek az informatika világa iránt. A szakmai programot meghívott előadások és kerekasztal-beszélgetések adják. A program része továbbá a hallgatóknak meghirdetett honlap-tervező verseny döntője és eredményhirdetése is. A rendezvénnyel párhuzamosan a társadalmi felelősségvállalás erősítése céljából önkéntes véradásra is lesz lehetőség.

 

A részletes program itt elérhető: III. Informatikai Szakmai Nap

 

További információ kérhető Nagy Antaltól, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar Informatikai Intézet intézetvezető-helyettesétől a 62-546-195-ös telefonszámon, vagy a nagya@inf.u-szeged.hu címen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek