Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - 23. Őszi Kulturális Fesztivál a Szegedi Tudományegyetemen

Sajtómeghívó - 23. Őszi Kulturális Fesztivál a Szegedi Tudományegyetemen

2018. szeptember 27.
1 perc
A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája tisztelettel meghívja Önt a 23. Őszi Kulturális Fesztivál és Csákány Lóránt fotókiállításának megnyitójára és az azt követő fényfestésre 2018. október 1-jén, hétfőn 18 órára.
Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Rektori Épület átrium (Szeged, Dugonics tér 13.)
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája huszonharmadik alkalommal rendezi meg az egyetem összművészeti fesztiválját, az Őszi Kulturális Fesztivált. Az október 1-jétől november 10-ig tartó rendezvénysorozat keretében az egyetemen működő művészeti csoportok és művészi ambíciókkal rendelkező hallgatók mellett neves előadó- és alkotóművészek mutatkoznak be az egyetem és Szeged közönsége előtt. Idén 5 héten át 65 helyszínen közel 300 programmal várják az érdeklődőket. A színvonalas összművészeti fesztivál kínálatában komoly- és könnyűzenei hangversenyeket, koncerteket, film- és könyvbemutatókat, színházi előadásokat, kiállításokat, irodalmi-közéleti beszélgetéseket is találunk.


A programsorozat megnyitóját 2018. október 1-jén 18 órától tartják az SZTE Rektori Épületben. Az egybe gyűlteket Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora köszönti, a megnyitón közreműködik Hart Gábor egyetemi hallgató. Az épület átriumában ekkortól látható Csákány Lóránt orvostanhallgató fotókiállítása is. A megnyitót követően 19 óra 30 perctől látványos fényfestéssel várják a résztvevőket a Dugonics téri épület előtt. Egy színes egyetem színes programsorozata veszi kezdetét ezzel a különleges vizuális élménnyel. A részletes programot megtekinthetik itt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek