Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó- American Corner Szeged

Sajtómeghívó- American Corner Szeged

2018. március 14.

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt az Amerikai Nagykövetség, Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint a Szegedi Tudományegyetem közreműködésében megvalósuló American Corner megnyitójára 2018. március 21-én, szerdán, 17:30 órai kezdettel. Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium
(6722 Szeged, Kálvária sugárút 23.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A megnyitón rövid beszédet mond David Kostelancik, az Amerikai Nagykövetség ideiglenes ügyvivője; Prof. Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora; és Botka László polgármester; bemutatkozik Gera Judit Corner igazgató.

 

Az esemény sajtónyilvános, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a press@rekt.szte.hu e-mail címen lehet 2018. március 20-án 12.00 óráig.

 

Azokat a kollegákat, akik rövid interjút is szeretnének készíteni, kizárólag az eseményhez kapcsolódó témában David Kostelancik ügyvivővel, Prof. Dr. Szabó Gábor rektorral, valamint Botka László polgármesterrel, 16:45 és 17:15 között várjuk az Informatóriumban. Interjúigényüket kérjük, a regisztrációkor jelezzék.

 

Gépkocsival a Gogol utca felől hajthatnak be.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek