Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Nemzetközi fogorvostudományi konferencia az SZTE-n

Sajtómeghívó - Nemzetközi fogorvostudományi konferencia az SZTE-n

2017. május 11.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara tisztelettel meghívja Önt a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencia megnyitójára 2017. május 12-én, pénteken 8 óra 30 perctől. Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Több mint egy évtizedes múltra tekint vissza a szegedi Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencia, mely egyedülálló lehetőséget teremt a tudományos vitára és tapasztalatcserére világhírű előadók részvételével. A szakmai ismeretszerzés hasznosságát nemcsak a résztvevő fogorvosok, szakdolgozók tapasztalhatják meg, hanem a fogászati ellátásban részesülők is, hiszen a konferencia célja, hogy a tudományos program hozzájáruljon a betegellátás minőségének javításához.

 

A kétnapos rendezvényre körülbelül 6-700 résztvevő érkezik, a hazai szakemberek mellett – többek között – Brazíliából, Koreából, Észtországból, Németországból, Svájcból, az USA-ból, Olaszországból és Romániából. A csaknem ötven magyar kiállító mellett idén újdonságként 16, a fogászati szakma valamely területéhez kapcsolódó dél-koreai cég is bemutatkozik. Az intenzíven fejlődő koreai fogászati termékeket bemutató „Korean Corner” ünnepélyes megnyitóján Yim Geun-hyeong a Koreai Köztársaság nagykövete is részt vesz.

 

Az előző évekhez hasonlóan a konferenciát gyakorlati hands-on kurzusok előzik meg német és svájci világhírű szakemberek előadásaival. A szakdolgozóknak külön szekció biztosítja a szakmai fejlődés lehetőségét, melynek során a rendelői infekció-kontroll témájában bővíthetik ismereteiket.

 

A konferencia lehetőséget teremt a fiatal tehetségek és a fogászati szakmában sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek elismerésére is. A megnyitón köszöntik a Magyar Fogorvosok Egyesülete által meghirdetett tudományos pályázatok díjazottjait és adják át a Bánóczy Jolán-emlékérmet.

 

A konferencia részletes programja itt elérhető.

 

A sajtó kérdéseire május 12-én 8 óra 15 perctől Prof. Dr. Nagy Katalin, az SZTE nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettese, az SZTE Fogorvostudományi Kar Szájsebészeti Tanszék vezetője válaszol.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek