Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - EcoCamp nyári tehetséggondozó tábor

Sajtómeghívó - EcoCamp nyári tehetséggondozó tábor

2017. július 20.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar tisztelettel meghívja Önt az SZTE GTK nyári középiskolás tehetséggondozó táborának megnyitójára 2017. július 24-én, hétfőn 13.00 órára. Helyszín: SZTE GTK főépület (6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az egyhetes programsorozatot megnyitja:

 

Dr. Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja

Dr. Csurgó Edit adóügyi igazgatóhelyettes, NAV Csongrád Megyei Adó és Vámigazgatóság

Dr. Kocsis-Nagy Zsolt főosztályvezető, KSH Szegedi főosztály

Sápi Ákos elnök, ECONVENTIO Kerekasztal Közhasznú Egyesület

Fazekasné Földházi Ágnes belső ellenőr, NAV Belső Ellenőrzési Főosztály

Nagyné Szarka Marian vezető elemző, NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság

Dr. Kovács Péter általános dékánhelyettes, a tábor szervezője

 

Július utolsó hetében a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának főépülete immár hatodik alkalommal a középiskolásoké. Az egyhetes EcoCamp tehetséggondozó táborba 2017-ben ötvennél több középiskolás jelentkezett, akik tanári ajánlással és kiváló tanulmányi eredménnyel pályázhattak az ingyenes programra.

 

Az EcoCamp mára az SZTE GTK márkanevévé vált: a táborban ugyanis a kar oktatói és hallgatói színvonalas szakmai és szabadidős programok segítségével mentorálják a gazdasági témák iránt érdeklődő fiatalokat. A korosztály érdeklődésének megfelelően sor kerül statisztikai, marketing, menedzsment, pénzügyi és adózási ismereteket közvetítő gyakorlati foglalkozásokra, ráadásul a táborozók részt vehetnek többek között gazdasági szimulációs játékban önismereti és prezentációs tréningen is.

 

A hatodik EcoCamp megvalósításában közreműködnek a GTK oktatói és hallgatói mellett az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai és a Móra Ferenc Szakkollégium tanárai is.

 

A programra – amelynek megnyitóján és az azt követő hét folyamán is készíthető interjú a szervezőkkel és résztvevőkkel – tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek