Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Bűnügyi nyári egyetem kínai hallgatóknak

Sajtómeghívó - Bűnügyi nyári egyetem kínai hallgatóknak

2017. július 21.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete tisztelettel meghívja Önt a II. Bűnügyi Nyári Egyetem sajtónyilvános programjára, 2017. július 25-én, kedden 09:00 órai kezdettel. Helyszín: SZTE Állam és Jogtudományi Kar (Szeged, Tisza Lajos krt. 54., III. emeleti társalgó)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Bűnügyi tudományokról szóló, az Európai Unió joggyakorlatát is bemutató nyári egyetemét második alkalommal szervezte meg az SZTE. A Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete 2017. július 10. – augusztus 1. közötti programján 20 kínai egyetemista vesz részt. A vendég joghallgatók angol szaknyelvi képzésen és előadásokon ismerkednek a magyarországi és az Európában alkalmazott büntetőjoggal, majd a bűnügyi helyszínelők nyomában járva ellátogatnak – többek között – az SZTE Anatómiai Intézetébe, a rendőrségi laboratóriumokba, a „Csillagba”, azaz a Szegedi Fegyház és Börtönbe is.

 

Az SZTE II. Bűnügyi Nyári Egyeteme nyílt napján, 2017. július 25-én 9-10 óra között Prof. Dr. Karsai Krisztina, a rendezvény szakmai rektora, az SZTE Jean Monnet professzora, illetve Dr. Varga Norbert, az SZTE ÁJTK kínai-magyar csereprogramjának igazgatója mutatja be az elméleti és gyakorlati ismereteket 60:40 arányban tartalmazó képzést az újságíróknak, akik kínai hallgatókat is kérdezhetnek szegedi egyetemi tapasztalataikról.

 

A rendezvényre tisztelettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek