Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Második Informatikai Szakmai Nap

Sajtómeghívó - Második Informatikai Szakmai Nap

2017. április 21.

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Második Informatikai Szakmai Napra 2017. április 25-én kedden 10:00-18:00 óra között. Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra (Szeged, Kálvária sgt. 23.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Informatikai Intézete második alkalommal szervez szakmai napot, melyen több mint 30 neves hazai informatikai cég mutatkozik be, ajánl állásokat hallgatóknak és friss diplomásoknak. A szakmai napon képviselteti magát – többek között – a Red Steed Studios Kft., a R&R Software Zrt., a Morgan Stanley, a CAS Software Kft., a Minero IT Hungary Kft. és a RabIT Software Engineering is. A szakmai napon a cégek bemutatkozása mellett eszköz bemutató is várja az érdeklődőket.

 

A résztvevők kerekasztal-beszélgetésen vitázhatnak az alábbi témákról: Nők az Informatikában, Duális képzés, Információbiztonság, Startup-ok az informatikában. A beszélgetés résztvevői: NNG Kft., Evosoft Hungary Kft., IT Services Hungary Szolgáltató Kft., Epam Systems Kft., GriffSoft Informatikai Zrt.

 

A szakmai nap részletes programja itt elérhető: II. Informatikai Szakmai nap

 

Az eseményre szeretettel várjuk az újságírókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek