Bezár

Sajtóarchívum

Sajtóközlemény - Szülői értekezlet a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján

Sajtóközlemény - Szülői értekezlet a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján

2016. február 03.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem február 6-án, szombaton rendezi meg hagyományos nyílt napját, amelyre a diákokat és szüleiket várják. Számos más mellett tájékoztatást adnak a felvételi eljárás változásaival kapcsolatos tudnivalókról is. Emellett az egyetem munkatársai segítenek kitölteni a jelentkezési lapot, és tájékoztatják a felvételi előtt állókat az egyetemi, hazai és nemzetközi ösztöndíjakról is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

szte_nyiltnap_2016_febHagyományosan szülői értekezlet is lesz szombaton a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján, amelyen a szülőket Prof. Dr. Karsai Krisztina, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese és Bódog Orsolya, az Oktatási Hivatal munkatársa tájékoztatja többek között a felvételi eljárással kapcsolatos változásokról, a felsőoktatási képzésekről, a felvételi ponthatárokról.

Az érdeklődők megismerhetik a nemzetközi ranglistákon is előkelő helyen szereplő szegedi egyetem képzéseit, tájékoztatást kapnak az egyetemi, hazai és külföldi ösztöndíjakról, a felsőoktatást érintő változásokról. A nyílt napot február 6-án, szombaton 9 és 14 óra között rendezik meg a Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.) átriumában.

 

A Szegedi Tudományegyetem munkatársai segítenek a jelentkezési lapok online kitöltésében is. Ez a program regisztrációköteles.

 

A nyílt napra - amelyre a jelentkezési lapjukat most beadó 12-13. osztályosok mellett a felsőoktatásba való jelentkezést fontolgató 9-10-11. osztályosokat is várják – és a jelentkezési lapok kitöltésére a Szegedi Tudományegyetem felvételivel foglalkozó oldalán lehet regisztrálni, itt tekinthető meg a teljes program is.


További információ:

Bittner Péter

SZTE Közkapcsolati Igazgatóság, igazgató

mobil: +36 70 4399316, e-mail: press@rekt.szte.hu

 

Nyemcsok Éva Eső

SZTE Közkapcsolati Igazgatóság, PR referens

mobil: +36 30 769 66 53, e-mail: press@rekt.szte.hu

 


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek