Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Adományátadás rászorulóknak az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban

Sajtómeghívó - Adományátadás rászorulóknak az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központban

2016. február 24.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Szent Györgyi Albert Klinikai Központ tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a Szeged Első Lions Club adományainak átadására 2016. február 26-án 9 órára az SZTE I. számú Rendelőintézet 3. emeleti Cserháti István termébe.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szeged Első Lions Club a szegedi rászoruló családok támogatását is célul tűzte ki 2016-ban. Februárban rendezett jótékonysági báljukon 2.000.000 forint értékű adománylevelet nyújtottak át Baloghné Fűrész Veronikának, az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Védőnői Alapellátási Egység vezető védőnőjének. Az adományból rászoruló gyermekek számára biztosítanak szemüvegutalványt, valamint élelmiszercsomagot. Novák Gyula, a Lions Club soros elnöke a rászoruló családok kiválasztásában a SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika területi és iskola-védőnő munkatársait kérte fel.

A mostani eseményen az adományokat - 29 db 25 000 forint értékű szemüveg utalványt és 41 db tartós élelmiszer csomagot – adják át jelképesen a védőnői munkaértekezleten a támogatott gyerekeknek és családjaiknak.

 

Az eseményen részt vesz Prof. Dr. Orvos Hajnalka egyetemi tanár, Baloghné Fűrész Veronika vezető védőnő, Novák Gyula, a Szeged Első Lions Club soros elnöke, a Szeged Első Lions Club tagjai, az iskolai védőnők és néhány család.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek