Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Kende Péter: Széljegyzetek Kornai János önéletrajzához

Sajtómeghívó - Kende Péter: Széljegyzetek Kornai János önéletrajzához

2015. március 22.
1 perc

2015. március 26-án (csütörtökön) 14 órától Kende Péter, Párizsban élő író, az MTA külső tagja tart előadást a Kornai kurzus keretében.

A sajtómeghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani Doktori Iskolája tisztelettel ajánlja figyelmébe a


Kornai János hozzájárulása a modern közgazdaságtanhoz
című előadássorozat következő előadását:


Kende Péter: Széljegyzetek Kornai János önéletrajzához


Az előadás időpontja: 2015. március 26. 14 óra
Az előadás helyszíne: SZTE GTK Főépület (Szeged, Kálvária sgt. 1.)


A rendezvény bemutatása:


Kornai János a Harvard Egyetemen a közgazdaságtan emeritusa, a Budapesti Corvinus Egyetem tiszteletbeli professor emeritusa. Kornai János munkásságát feldolgozó, 2014 tavaszán nagy sikerrel induló rendezvénysorozat folytatása idén is várja a közgazdaságtan és a történelem iránt érdeklődőket. 2015 februárjától a hazai közgazdaságtan vezető képviselői, elméleti és gyakorlati szakemberek osztják meg ismereteiket, véleményüket az elmúlt évtizedek gazdaságáról, társadalmi változásairól Kornai professzor munkásságán keresztül.
Március 26-án Kende Péter, Párizsban élő író, a Bibó István Közéleti Társaság korábbi elnöke, az MTA külső tagja, előadásával Kornai János munkássága előtt tiszteleg, és mutatja be, egészíti ki önéletrajzát.
Kérjük, részvételi szándékát és interjúigényét Kerényi Ádámnak jelezze a kornaijanoskurzus@gmail.com címen, illetve a 30 878 7737-es telefonszámon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek