SZTE Info

Sajtómeghívó - "Stadionok, és ami mögötte van" című beszélgetésre

A stadionépítések gazdasági vonatkozásairól és a stadionok működtetésének kulisszatitkairól sajtónyilvános programon beszélget 2014. november 26-án (szerdán) 16:30 órától Szabados Gábor sportközgazdász és Szekeres Tamás ügyvezető, a Ferencváros stadionját üzemeltető LUSS Kft. vezetője az SZTE GTK épülete (Szeged, Kálvária sgt. 1.) aulájában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara nevében tisztelettel meghívjuk 

a

 

Stadionok, és ami mögötte van

című beszélgetésre.

 

A rendezvény kezdete: 2014. november 26. (szerda) 16:30

Helyszíne: Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar Aula

(Cím: 6722 Szeged, Kálvária sugárút 1.)

 

 

A rendezvény vendégei:

Szabados Gábor sportközgazdász

és

Szekeres Tamás ügyvezető, a Ferencváros stadionját üzemeltető LUSS Kft. vezetője

A beszélgetést Kecse-Nagy Sándor kommunikációs szakértő, az SZTE GTK oktatója moderálja

 

A rendezvény témája:

 

Szabados Gábor sportközgazdász és Szekeres Tamás ügyvezető a stadionépítések gazdasági vonatkozásairól és a stadionok működtetésének kulisszatitkairól beszélget szerda este a GTK Aulájában.

Szabados Gábor előadása elsősorban stadionépítésekről, azok fenntartásáról és a sportba fektetett állami pénzek hosszú távú hasznosságáról szól. Szekeres Tamás, a nemrégiben átadott Ferencváros stadionját üzemeltető LUSS Kft. vezetője egy Magyarországon még egyedülálló, ám nyugaton elterjedt modellt mutat be: az új FTC stadion működését.

 

Az előadások után Kecse-Nagy Sándor, kommunikációs szakértővel beszélgetnek a vendégek.

 

A rendezvényt Szabó Csaba, az SZTE GTK pénzügy-számvitel szakos hallgatója, MNB ösztöndíjas szervezi.

 

 

További kérdéseiket a kocsis.lilla @eco.u-szeged.hu e-mail címen, vagy a 30/479 1476-os telefonszámon tehetik fel. Interjúigényüket is ezen az elérhetőségen jelezhetik.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. október 11.

Ot_evet_laktam_varosodban_nyito

Hol tanult és hol lakott Radnóti Miklós szegedi egyetemistaként? Mely versei kötődnek Szegedhez? Ezekre a kérdésekre is választ kapott, aki részt vett az SZTE 25. Őszi Kulturális Fesztivál Radnóti emléksétáján. A program az alábbi „útmutatás” alapján megismételhető.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.