Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Ösztöndíjak átadása a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán

Sajtómeghívó - Ösztöndíjak átadása a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán

2014. szeptember 03.
1 perc

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar épületében (Szeged, Kálvária sgt. 1.) 2014. szeptember 5-én (pénteken) 15 órától szervezik meg az ösztöndíjátadó ünnepséget, ahol a vállalati partnerekkel együtt nyújtják át a kar vezetői az ösztöndíjas hallgatóknak az oklevelet. Az ünnepség előtt interjúlehetőséget biztosítanak az érdeklődő újságíróknak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A sajtónyilvános ünnepség témája:


A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán harmadik éve működő ösztöndíjprogram mindezidáig egyedülálló a hazai felsőoktatásban. A kar vállalati és alapítványi partnerei segítségével kialakított program mostanra száznál több, a szegedi önköltséges képzésben részt vevő, tehetséges közgazdászhallgatót segít tanulmányai során.


2014-től a kar öregdiákjai is támogatják a jövő közgazdászait: az 1999-ben végzett évfolyam tagjai Alma mater ösztöndíjat alapítottak.


Az ünnepségen az ösztöndíj-pályázatok nyertesei veszik át az ösztöndíjak alapítóitól oklevelüket. Az ünnepséget megelőzően a sajtó képviselőinek lehetőségük van az ösztöndíjak alapítóit a pályázatok elbírálása során szerezett tapasztatóikról, motivációjukról, illetve a gazdasági szektor és a felsőoktatás közötti együttműködési lehetőségekről kérdezni.



A hivatalos sajtómeghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek