Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó

Sajtómeghívó

2014. július 09.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem 2014. július 14-25. között rendezi meg a „LAMELIS 2014 Lasers in Medicine and Life Sciences” című nyári iskola keretén belül, Európai Uniós (TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 jelű) projekt bevonásával kéthetes program-sorozatát

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Hölgyem / Uram!



A nyári iskola célja, hogy jeles külföldi és hazai előadók bevonásával megismertesse a hallgatókat a lézerek orvos- és élettudományi célú fölhasználási lehetőségeivel. A 2014. július 14-25. között zajló rangos programnak az SZTE Fizikus Tanszékcsoport Budó Ágoston előadóterme ad otthont. A nyári iskolát a SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatika Intézet szervezte, a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 projekt támogatásával.


A Szegedi Tudományegyetem „LAMELIS 2014 Lasers in Medicine and Life Sciences” programjáról, jelentőségéről, szakmai érdekességeiről Prof. Dr. Szabó Gábor, az SZTE Rektora, Prof. Dr. Bari Ferenc az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánja, az SZTE SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet vezetője, valamint a projekt szakmai vezetőségének képviseletében Dr. Kovács Attila tart sajtótájékoztatót, 2014. július 14-én (hétfőn) 10 órakor a Budó Ágoston előadóteremben. A megnyitó után az előadók interjút adnak a sajtó képviselőinek a nyári iskola részleteiről. Ezután 11 órától tart előadást Prof. Dr. Szabó Gábor Rektor úr, „Lasers at the University of Szeged – Milestones and Precious Pebbles” címmel.


Időpont: 2014. július 14. (hétfő) 10 óra
Helyszín: SZTE Fizikus Tanszékcsoport Budó Ágoston előadóterme
(Szeged, Dóm tér 9.)


Program:

Prof. Dr. Szabó Gábornak, az SZTE Rektorának, Prof. Dr. Bari Ferencnek, az SZTE Általános Orvostudományi Kar dékánjának, az SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatika Intézet vezetőjének és Dr. Kovács Attila szakmai vezető helyettesnek sajtótájékoztatója a Szegedi Tudományegyetem „LAMELIS 2014 Lasers in Medicine and Life Sciences” nyári iskoláról.


Az SZTE „LAMELIS 2014 Lasers in Medicine and Life Sciences” sajtóprogramjára tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk az újságírókat, a média, a szerkesztőségek munkatársait!


Üdvözlettel:


Újszászi Ilona
SZTE Egyetemi Kiadó, Médiacentrum-vezető
SZTE-szóvivő
mobil: +36 70 333 86 54, e-mail: szovivo@rekt.szte.hu


A hivatalos sajtómeghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek