Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014

Sajtómeghívó - Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014

2014. június 25.
2 perc

Időpont: 2014. június 26. (csütörtök) 9 óra 30 perc

Helyszín: SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika (Szeged, Korányi fasor 6.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Szegedi Tudományegyetem 2014. június 26-28. között rendezi meg a „Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014” című – az Európai Unió által támogatott (TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0005 jelű) projekt bevonásával – négy részes program-sorozatát

 

A Szegedi Tudományegyetemen hagyományosan megrendezett Szegedi Bőrgyógyászati Napok idei programja 3 napos, 4 részből álló rendezvénnyé bővült. A konferencia-sorozat magába foglalja a bőrgyógyászat gyakorlatával is foglalkozó Alumni Konferenciát, illetve a neves külföldi szakembereket is vonzó Magyar Dermatológiai Társulat (MDT) XIV. Kozmetológiai Kongresszusát, továbbá a MDT II. Kísérletes Dermatológiai Konferenciáját – angol nyelvű előadásokkal gazdagítva, valamint a Lézereken alapuló kutatási módszerek és fényforrások megismertetését célzó szakmai találkozót. Az SZTE 2014. június 26-28. közötti rangos programjának az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika, valamint a Hotel Novotel Szeged ad otthont.

 

A Szegedi Tudományegyetem „Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014” programjáról, jelentőségéről, szakmai érdekességeiről a rendezvény-sorozat nyitánya előtt, 2014. június 26-án (csütörtökön) 9 óra 30 perckor Prof. Dr. Kemény Lajos, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára, valamint Prof. Dr. Bata-Csörgő Zsuzsanna, az MDT elnöke ad interjút a sajtó képviselőinek az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán. Ezt követően, 10 órától a gyakorlati (például a tetoválás eltávolításáról szóló) kurzust is megtekinthetik a sajtó munkatársai.

 

Időpont: 2014. június 26. (csütörtök) 9 óra 30 perc

Helyszín: SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika

(Szeged, Korányi fasor 6.)

 

Program:

Prof. Dr. Kemény Lajos, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanárának és Prof. Dr. Bata-Csörgő Zsuzsanna MDT elnökének sajtótájékoztatója a Szegedi Tudományegyetem „Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014” programjáról. Majd vágóképek készíthetőek a bőrgyógyászati konferencia gyakorlati kurzusáról.

 

Az SZTE „Szegedi Bőrgyógyászati Napok 2014” sajtóprogramjára tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk az újságírókat, a médiumok, a szerkesztőségek munkatársait!

 

Üdvözlettel:

 

Újszászi Ilona

SZTE Egyetemi Kiadó, Médiacentrum vezető

SZTE szóvivő

mobil: +36 70 333 86 54, e-mail: szovivo@rekt.szte.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek