Bezár

Sajtóarchívum

Meghívó sajtótájékoztatóra

Meghívó sajtótájékoztatóra

2014. június 06.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtár, a Somogyi Könyvtár és a Délmagyarország közös DélmagyarArcívját, az ország első napilaparchívumát kettős sajtótájékoztatón mutatja be 2014. június 12-én (csütörtökön) 12 óra 30 perctől az SZTE Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.) 5. termében, majd 13:30 órától az SZTE Klebelsberg Könyvtárban (Szeged, Ady tér 10.). A kutatómunkát forradalmasító adattár használatát és az újságoldalak digitalizálását bemutató szöveg a Sajtómeghívó része, a sajtótájékoztató a 85. ünnepi könyvhét kiemelt rendezvénye.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Szeretettel hívjuk kétrészes sajtótájékoztatónkra 2014. június 12-re, melyen bemutatjuk a több éve tartó közös digitalizálási munkánkat: a Délmagyarország, az SZTE Klebelsberg Könyvtár és a Somogyi-könyvtár közös DélmagyArchívját, az ország első napilaparchívumát -, a keresőfelületet és a digitalizálás részleteit, történetét, technikai hátterét.

A DélmagyArchív a Délmagyarország 1910-1945 közötti összes számát tartalmazza, mintegy 10.000 lapszámot, ami kb. 100.000 kereshető oldalt jelent.


A sajtóanyag itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek