Bezár

Sajtóarchívum

20 éves a szegedi kommunikáció szakos képzés

20 éves a szegedi kommunikáció szakos képzés

2013. február 12.

Egykori hallgatóival szervez beszélgetést a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke. A 20. születésnapját ünneplő szak programján újságírók, sajtóreferensek és egyéb médiaszakemberek mesélnek munkájukról február 15-én a Szegórában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Újságíró Kolléga!

 

A 20 éves szegedi kommunikáció szakos képzést ünnepli a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke. A február 15-i rendezvényen a szak sikeres képviselőit, egykori hallgatóit várja a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumába az egység.

 

A 15 órakor kezdődő rendezvényen részt vesz az egyetem rektora, Szabó Gábor és az SZTE Bölcsészettudományi Karának dékánja, Csernus Sándor is.

 

Február 15-én a résztvevők találkozhatnak a Délmagyarország főszerkesztőjével, R. Tóth Gáborral; a TV2 televíziós újságírójával, Fekete Zsuzsával vagy éppen a HVG és a SportKlub egy-egy munkatársával. Azonban a kommunikáció- és médiatudomány más területeiről is érkeznek szakemberek az ünnepi programra: az eseményen egyetemi dolgozók és a versenyszférában tevékenykedő szakemberektől is lehet majd kérdezni.

 

Az Informatóriumba a felvételizőket és a szülőket szintén várják, hiszen a születésnapi beszélgetést nyílt hét követi majd február 18. és 22. között. Az SZTE Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének programjairól további információk az egység honlapján érhetők el, az egyik közösségi oldalon pedig esemény is készült hozzá.

Köszönjük szíves érdeklődésüket!


A részletes program itt megtekinthető:

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek