Bezár

Sajtóarchívum

Meghívó sajtótájékoztatóra

Meghívó sajtótájékoztatóra

2013. szeptember 08.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetemnek a nemzetközi és hazai felsőoktatási toplistákon, így a legújabb QS rangsorban elfoglalt helyzetéről Szabó Gábor, az SZTE rektora és Pál József, az SZTE nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettese 2013. szeptember 10-én (kedden) 12 óra 30 perckor az SZTE Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.) épületében sajtótájékoztatót tart.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A QS World University Ranking a világ legjobb 800 egyetemének a teljesítményét hasonlítja össze. Ezen az egyik leginkább ismert és elfogadott nemzetközi toplistán évek óta előkelő helyen szerepel a Szegedi Tudományegyetem, amely tavaly a világ legjobb 501-550 egyeteme közé került. (E kiváló eredményről beszámolt az SZTE Médiacentruma is 2012.
szeptember 11-én) A brit Quacquarelli Symonds (QS) cég legújabb felmérésében 100 új intézmény is szerepel. A legfrissebb QS rangsort 2013. szeptember 10-én hozzák nyilvánosságra.


Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Újságíró Kolléga!


A QS World University Ranking egészére pillantó, az SZTE nemzetközi és hazai ranglistákon elfoglalt helyét bemutató sajtótájékoztatóra tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk.


Üdvözlettel:

Újszászi Ilona
SZTE Médiacentrum vezető
SZTE szóvivő


A hivatalos sajtómeghívó itt letölthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek