SZTE Info

A Szegedi Egyetemi Tudás-sétány továbbfejlesztése az élettudományi infrastruktúra modernizációján keresztül címűTIOP-1.3.1-10/1-2010-0007azonosító számú projekt „SZTETTIK Bolyai Épület felújítási munkái” sajtónyilvános munkaterület átadására


A Szegedi Egyetemi Tudás-sétány továbbfejlesztése az élettudományi infrastruktúra modernizációján keresztül című

TIOP-1.3.1-10/1-2010-0007 azonosító számú projekt

„SZTE TTIK Bolyai Épület felújítási munkái” sajtónyilvános munkaterület átadására

Időpont: 2013. április 02., kedd

Helyszín: 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Újságíró Kolléga!

 

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Bolyai épületének renoválása elkezdődhet a TIOP-1.3.1-10/1-2010-0007 azonosító számú pályázatnak köszönhetően. Tisztelettel hívjuk és várjuk az SZTE TTIK Bolyai Épület felújítási munkái sajtónyilvános munkaterület átadására 2013. április 2-án (kedden) 11 órára Szegeden az Aradi vértanúk tere 1. szám alatti egyetemi épület bejáratához!


Megtisztelő jelenlétére számítva tisztelettel üdvözlöm:


Újszászi Ilona
SZTE szóvivő
mobil: + 36 70 333 86 54
e-mail: szovivo@rekt.szte.hu

Visszajelzését 2013. március 29-én 16 óráig az ambrus.bettina@tik.u-szeged.hu e-mail címre kérjük.


 

Az esemény meghívója itt letölthető


uszt_logo_rgb Infoblokk3_ERFA

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.