Bezár

Sajtóarchívum

Meghívó sajtótájékoztatóra

Meghívó sajtótájékoztatóra

2012. szeptember 28.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztő! Kedves Újságíró Kolléga!

 

A Szegedi Tudományegyetem és a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged együttműködési megállapodást köt közös céljuk, az egyetemi hallgatók egészségmegőrzésének támogatása, a fiatalok sportolási lehetőségeinek bővítése és szabadidős kikapcsolódásának elősegítése érdekében. Az együttműködés részeként az SZTE hallgatói részére új típusú fürdőbérlet konstrukciókat indít a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged.

 

Az együttműködési megállapodást

2012. október 1-jén (hétfő) 16 órakor

az SZTE Rektori Hivatal (Szeged, Dugonics tér 13.)

II. emeleti rektori tárgyalójában

írja alá az SZTE rektora, Szabó Gábor akadémikus és a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged ügyvezető igazgatója, Szabó Mihály.

A sajtónyilvános aláírási ceremónián részt vesz: Szabó Gábor, az SZTE rektora, Galambos Gábor, az SZTE egyetemi sportért felelős rektori megbízottja; illetve Hülvely István, a Hunguest Hotels Zrt vezérigazgatója, Szabó Mihály, a Ligetfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A Szegedi Tudományegyetem és a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged együttműködési megállapodása aláírási ceremóniájára, az ahhoz kötődő sajtótájékoztatóra tisztelettel meghívjuk, szeretettel várjuk!

 

További információért forduljon bizalommal Újszászi Ilonához, az SZTE szóvivőjéhez, mobil: +36703338654!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek