Bezár

Sajtóarchívum

Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

2012. július 23.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetemnek világszínvonalú, mintegy 60 millió forint értékű polietilén labort, eszközöket ajándékozott a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. Az ajándékozásáról szóló szerződést 2012. július 23-án az SZTE Rektori Hivatalában írta alá Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora és Csiba Péter a GDF SUEZ vezérigazgató-helyettese. A sajtó nyilvánossága előtti ceremónián megjelent Patrick Eeckelers, a GDF SUEZ elnök-vezérigazgatója is.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Újságíró Kolléga!

 

A Szegedi Tudományegyetemnek világszínvonalú, mintegy 60 millió forint értékű polietilén labort, eszközöket ajándékozott a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. Az ajándékozásáról szóló szerződést 2012. július 23-án az SZTE Rektori Hivatalában írta alá Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora és Csiba Péter, a GDF SUEZ vezérigazgató-helyettese. A sajtó nyilvánossága előtti ceremónián megjelent Patrick Eeckelers, a GDF SUEZ elnök-vezérigazgatója is.

 

Az eseményről sajtóközleményt, illetve sajtófotót küldünk – szíves felhasználásra.

(A fényképen látható személyek – balról jobbra – Patrick Eeckelers, a GDF SUEZ elnök-vezérigazgatója; Csiba Péter, a GDF SUEZ vezérigazgató-helyettese; Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora; Erdőhelyi András. Az SZTE Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszéket vezető professzor)

 

Üdvözlettel:

Újszászi Ilona


SZTE_GDF_Suez_ajandek_1

A sajtóközlemény itt letölthető:

Továbi információ:

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek