Bezár

Sajtóarchívum

Kiválóan szerepeltek az OTDK-n a Szegedi Tudományegyetem hallgatói

Kiválóan szerepeltek az OTDK-n a Szegedi Tudományegyetem hallgatói

2011. május 05.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem tudományos munkát végző hallgatói közül 46-an első díjjal tértek haza az országos tudományos diákköri versenyekről. Különösen jól szerepelt a megmérettetésben a Gazdaságtudományi és a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A GTK-sok 15 dolgozatából 11 díjazott lett -- ez országosan kiemelkedő teljesítmény, az intézményi rangsorban pedig a 3. helyet foglalja el a SZTE GTK a Corvinus 10 első helye és a rendező SZIE GTK 6 első helye mögött. A JGYPK-ról a Felnőttképzési Intézet hallgatói szerepeltek rendkívül sikeresen az Andragógia Alszekcióban, 8 díjat hoztak el – annyit, amennyit az ország két másik jelentős felnőttképzési intézménye, az ELTE és a PTE, andragógus hallgatói együttesen.

Az Állam- és Jogtudományi Kar 5 első, 2 második, és 2 harmadik, az Általános Orvostudományi Kar 2 első, 3 második és 1 harmadik, a Bölcsészettudományi Kar 8 első, 17 második, 12 harmadik, az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 1 első és 1 második, a Gazdaságtudományi Kar 4 első, 3 második és 3 harmadik, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar 7 első, 4 második, 5 harmadik, a Mérnöki Kar 2 második és 1 harmadik, a Mezőgazdasági Kar 1 harmadik, a Természettudományi és Informatikai Kar 18 első, 21 második, 19 harmadik, a Zeneművészeti Kar 1 első és 1 harmadik díjat hozott el a XXX. Jubileumi OTDK versenyekről.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek